aboutus

Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd.

Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd.
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Tonggewei
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

  

                Η πλαστική Co. προϊόντων Tonggewei Taizhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2010, τοποθετημένος σε Lupu το βιομηχανικό πάρκο φαρμακευτικής συσκευασίας, πόλη Yuhuan, πόλη Taizhou, Zhejiang Province.We ειδικεύεται στην παραγωγή των πλαστικών συσκευάζοντας προϊόντων, και έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή των πλαστικών μπουκαλιών χρησιμοποιώντας τα PP, το PE και τη PET.

                Οι νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, που ήταν σε λειτουργία από το Φεβρουάριο του 2016, έχουν έναν τομέα πατωμάτων 3.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα πατωμάτων 5.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει τρία κκπ-υποχωρητικά 100.000 καθαρά δωμάτια βαθμού. Το είδος του, καθαρό δωμάτιο 100.000 βαθμού καλύπτει έναν τομέα 1000 τετραγωνικών μέτρων Το καθαρό δωμάτιο καλύπτει έναν τομέα 800 τετραγωνικών μέτρων Οι καθημερινές ανάγκες καθαρίζουν το δωμάτιο καλύπτουν έναν τομέα 800 τετραγωνικών μέτρων, καλύψεις αποθηκών εμπορευμάτων αποθήκευσης ένας τομέας 1500 τετραγωνικών μέτρων.

              Η διαχείριση επιχείρησης καλόπιστα, φήμη-προσανατολισμένη στο, ποιοτική πρώτη αρχή, μετά από την καθιέρωση ακριβώς μερικών ετών έχει έναν μεγάλο αριθμό φίλων πελατών, και με την πρόοδο των The Times ενημερωμένης συνεχώς του εξοπλισμού παραγωγής και δοκιμής, στην πλαστική παραγωγή η βιομηχανία έχει κάνει τα άριστα αποτελέσματα.

             Το Taizhou με την πλαστική Co. προϊόντων δ, ΕΠΕ, είναι μια συλλογή της εξαγωγής εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου ένα από το εργοστάσιο παραγωγής τομέων, η επιχείρηση έχει την επαγγελματική ομάδα παραγωγής, η ομάδα πωλήσεων, qc η ομάδα και η Ομάδα Διοίκησης, η επιχείρηση που καθορίζεται με την άριστη ποιότητα, επαγγελματικές υπηρεσίες στους πελάτες για να κάνουν περισσότερους ξένους φίλους, να ελπίσουν να γίνουν όλο και περισσότερο οι απαιτήσεις των πλαστικών αγοραστών προϊόντων είναι ο εμπιστευμένος και προτιμημένος προμηθευτής!

  Κίνα Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Από την καθιέρωσή του, Co. πλαστικών tonggewei Taizhou, το ΕΠΕ δεν έχει σταματήσει ποτέ το ρυθμό της ανάπτυξης. Από το αρχικό μικρό εργοστάσιο τώρα, έχει γίνει ένας τομέας εργοστασίων περισσότερων από 10000 τετραγωνικών μέτρων. Η ανάπτυξη της The Times είναι πολύ γρήγορη, και πρέπει επίσης να κρατήσουμε το ρυθμό.

Έτσι ποιες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στα προηγούμενα 20 έτη; Θα ενωθώ.

1. Τμήματα της επιχείρησής μας, από την επιχείρηση και την παραγωγή αρχής μόνο, τώρα έχουμε αυξήσει το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης, το τμήμα σχεδίου και το τμήμα τέχνης, κατασκευαστικό τμήμα φορμών, και ούτω καθεξής. Η οργανωτική δομή είναι πληρέστερη.

2. Αρχίσαμε με μια ομάδα λιγότερο από 10 ανθρώπων, και τώρα έχουμε αναπτυχθεί σε μια ομάδα σχεδόν 100 υπαλλήλων. Έχουμε ένα διοικητικό τμήμα με περισσότερους από 10 ανθρώπους και την κάθετη διαχείριση τμημάτων, η οποία καθιστά τη διαδικασία μας τελειότερη.

3. Έχουμε αυξήσει περισσότερα από δέκα αυτόματα εργαλεία μηχανών και τα ημιαυτόματα εργαλεία μηχανών στα προηγούμενα 20 έτη.

4. Από την αρχή, ο όγκος πωλήσεων ήταν λιγότερο από ένα εκατομμύριο. Αυτή τη στιγμή, ο όγκος ετήσια πωλήσεων μας έχει υπερβεί δέκα εκατομμύρια, και έχουμε εξαγάγει σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός πιστοποιητικών μας έχει αυξηθεί σε πέντε.

6. Έχουμε επεκταθεί από ένα μικρό εργοστάσιο σε δύο, και έχουμε προσθέσει το εργαστήριο κατασκευής φορμών μας.

Κίνα Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

                                                  Αυτόματες εργαλειομηχανές προσθέσαμε

 

Κίνα Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

                                        χωρίς σκόνη εργαστήριο καθαρισμού 100000 βαθμού

 

 

Υπηρεσία

Η Co. βιομηχανίας πλαστικών tonggewei Taizhou, ΕΠΕ είναι επιχείρηση με την καινοτομία και την προσοχή πελατών ως πρότυπα.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε το νέο λογότυπο και τη νέα μορφή μπουκαλιών για τους πελάτες.

Μπορούμε επίσης να στείλουμε τα δείγματα δωρεάν, να υποστηρίξουν την προσαρμογή χρώματος, να υποστηρίξει το μαρκάρισμα.

Έχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες για τους πελάτες μας:

1. Έχουμε μια επαγγελματική τεχνική ομάδα και την ομάδα τέχνης μας, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στο νέο σχέδιο του μπουκαλιού σας.

2. Διοργανώνουμε το εργαστήριο κατασκευής φορμών μας, το οποίο μπορεί να σας αφήσει να πάρετε τη μορφή μπουκαλιών που θέλετε με τη χαμηλότερη τιμή και τη γρηγορότερη υπηρεσία.

3. Υποστηρίζουμε να στείλουμε τα δείγματα δωρεάν. Εφ' όσον είστε πρόθυμοι να πληρώσετε το φορτίο, μπορείτε να σας τους στείλετε σε μέσω DHL, της Fedex, του UPS, κ.λπ.

4. Μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε χρώμα, και δεν θα αυξήσουμε την τιμή επεξεργασίας εφ' όσον γίνεται το χρώμα.

5. Μπορούμε να καλύψουμε τα μπουκάλια τυπωμένων υλών, να επιμεταλλώσουμε με ηλεκτρόλυση χρυσός και ασημένιος, και να κάνουμε τις αυτοκόλλητες αυτοκόλλητες ετικέττες. Το του οποίου είδος λογότυπου χρειάζεστε, μπορείτε να μας πείτε.

Τα ανωτέρω είναι η κύρια υπηρεσία της επιχείρησής μας. Επιπλέον, έχουμε συνεργαστεί με πολλές μεγάλες ξένες επιχειρήσεις, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας

Η ομάδα μας

Δίνουμε προσοχή στη συνεργασία ομάδων, εκτελούμε συχνά την εργασία κατάρτισης της συνεργασίας ομάδων.

Οι διευθυντές τμημάτων μας πραγματοποιούν μια συνεδρίαση κάθε εβδομάδα για να παγιώσουν την εμπιστοσύνη και τους δεσμούς μεταξύ των ομάδων. Αυτό καθιστά τις δεσμές μεταξύ των ομάδων μας ακόμα βαθύτερες.

Η ποιότητα της ομάδας επιχείρησής μας είναι πολύ υψηλή, εργασία προσεκτικά, μεταχειρίζεται τις διαταγές σοβαρά και υπεύθυνα, επικοινωνία μεταξύ των διάφορων ομάδων εγκαίρως, είναι ο καλός συνεργάτης σας.

Στοιχεία επικοινωνίας